måndag 2 mars 2009

länk

Eva Lundgren om Lisbeth Salander.

På Newsmill finns också en del artiklar av Johannes Forsblom som är ganska underhållande. En av dem handlar om hur det är det feministiska experimentets fel att flickor aborteras i Kina. En annan om att homosexuella inte har något intresse av att gifta sig eftersom de ändå är så promiskuösa och våldsamma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

All världens soger är kanske inte produkten av femenistisk experimentlusta, men en del absurditeter:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2531501.svd

Malin.N sa...

Det låter ju lite galet. Å andra sidan är Tanja Bergkvist knappsat en tillförlitlig debattör. Minns en vansinnigt korkad artikel hon skrev om genus i förskolan där hon menade att "forskning" visar att pojkbebisar dras till en viss typ av leksaker (hårda) medan flickbebisar dras till en annan typ av leksaker (mjuka).

Anonym sa...

Malin! Du måste genast gå in på svt play och kolla på det senaste (eller näst senaste) debatt om du inte har sett det. Det handlar om jämställdhet och är lite som en freakshow. Bara titeln skvallrar om en del: "Har jämställdheten gått för långt". Lägg särskilt märke till amerikanen med hemmafru som sitter och skriker att kvinnan "gör det finaste arbetet". Eller för all del Sverre Sörlin som säger att jämlikheten gick för långt redan för 10 000 år sedan då vi gick över till ett jordbrukssamhälle. Fantastiskt underhållande.